De Vrouwe van Myrdin

 

Titel: De Vrouwe van Myrdin

Auteur: Cathinca van Sprundel

Uitgeverij: Scelta Publishing

Bladzijdes: 283

Bindwijze: Softcover

 

In Cymbran is de sluier tussen de mens en de Andere Wereld vrij dun. Geesten, elfen en hun duistere vrienden zijn dichtbij. Ze zijn grillig en onvoorspelbaar en elke magie, elke wens heeft zijn prijs.

Zeven jaar geleden raakte Airys alles kwijt: haar moeder, haar vader en haar prinsdom Dyfed. Zeven jaar lang diende ze koningin Aranrod, die haar beloofde te helpen Dyfed terug te winnen. Wanneer Airys deze belofte wil inlossen, gebeurt het onverwachte en wordt ze verscheept naar het spookeiland Myrdin. Hier moet ze haar eigen angsten overwinnen, wil ze ooit haar familie en haar geboorteland nog terugzien.

Allereerst wil ik zeggen dat ik het mega knap vind om dit al Nederlandse debuut te hebben van zo’n jonge schrijfster! Cathinca van Sprundel heeft de Aparecium schrijfwedstrijd gewonnen en ik snap echt meteen waarom. Ze schrijft heel erg mooi. In het boek wordt een verschil qua tijd duidelijk aangegeven al vond ik zelf de switch soms even moeilijk om te maken.

Ik vond het super leuk om te lezen. Je wordt in het begin al helemaal in het boek gezogen door een spannende opening en wordt kapot gemaakt door het einde. Maar je kan het boek niet wegleggen omdat het gehele boek gewoon spannend is.  Het verhaal van Airys is zo boeiend dat je het niet weg kan leggen. Ik vond het echt ook een leuke persoonlijkheid! Had zo een van een mijn vriendinnen kunnen zijn.

En de cover past perfect bij het boek! Ik vind het echt een plaatje en past ook perfect bij het boek. En kom op zeg nou eerlijk dat is een super mooie kleur blauw !!!!

Waar wachten jullie nog op ? Zit die al in jullie winkelmandje? Zeker doen want het boek is vanaf vandaag overal te koop!

★★

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *